Hoppa till sidans innehåll

Träningstider


Vi vill att alla cyklister nya som rutinerade ska kunna utvecklas, därför håller vi träningar med olika nivå. Val av träningsgrupp görs i samråd med tränarna.

 

Träningsgrupper/-typer:

- Träningsgruppens träningar är alla betalande medlemmar som innehar tävlingslicens.

Tävligsgruppernas träningar är för betalande medlemmar som innehar tävlingslicens, samt i samråd med tränarna är redo för respektive grupp.

- Öppen Träning är en öppen träning för betalande medlemmar med tävlingslicens. 

Prova-På-Träningen är för nya cyklister som ännu ej betalat medlemsavgift och vill prova på 5 tillfällen innan de beslutar om de vill bli medlemmar i klubben. Obs! Endast 5 tillfällen på våren och 5 tillfällen på hösten Länk

2020 kan vi tyvärr inte köra Prova-På på grund av Covid-19

 

 

Tider:


Måndagar 18.00 - 19.00Träningsgruppen för alla betalande medlemar som innehar tävlingslicens som provat-på-tränat mer än 5 gånger och känner att dom vill öka nivån i träningen och övningarna och även vill prova på att träna tävlingsmoment. Möjlighet att hyra cykel finns.

Måndagar 19.00 - 20.00, Tävlingsgruppen, för tävlande cyklister som kör på en mer avancerad nivå finns denna träning som har ett högre tempo och svårare övningar. Ingen cykeluthyrning. För betalande medlemar innehar tävlingslicens i samråd med tränarna är redo för dessa träningar.

Tisdagar 18.00 - 19.00Träningsgruppen för alla betalande medlemar som innehar tävlingslicens som provat-på-tränat mer än 5 gånger och känner att dom vill öka nivån i träningen och övningarna och även vill prova på att träna tävlingsmoment. Möjlighet att hyra cykel finns.

Tisdagar 19.00 - 20.00, Öppen Träning, för betalande medlemar som innehar tävlingslicens. Icke tränarledd träning men med ledare i klubben på plats 

Onsdagar 18.00 - 19.00prova-på-dag för cyklister som är på sina 5 första prova på tillfällen och våra allra yngsta cyklister som vill ha ett lugnare tempo. Det blir ett lugnare tillfälle där alla kan lära sig att ta sig runt vår bana i sin egen takt. Obs! Ingen Prova-På 2020 pga Covid-19

Torsdagar 18.00 - 19.00, Träningsgruppen för betalande alla medlemar som innehar tävlingslicens som provat-på-tränat mer än 5 gånger och känner att dom vill öka nivån i träningen och övningarna och även vill prova på att träna tävlingsmoment. Möjlighet att hyra cykel finns.

Torsdagar 19.00 - 20.00, Tävlingsgruppen, för tävlande cyklister som kör på en mer avancerad nivå finns denna träning som har ett högre tempo och svårare övningar. Ingen cykeluthyrning. För betalande medlemar innehar tävlingslicens i samråd med tränarna är redo för dessa träningar.

 

Inställda träningar annonseras om möjligt på hemsidan, men det hinns inte alltid med då vi som är engagerade också är föräldrar med jobb och andra aktiviteter. Håll utkik på Märsta BMX Facebook vilket ger den allra senaste informationen snabbast.

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 21:47 Skribent: Fredrik Norkvist

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB