Hoppa till sidans innehåll

Prova race BMX, Öppet för allmänheten start Onsdag 21 April 18.00-19.00

20 APR 2021 21:01
  • Uppdaterad: 20 APR 2021 21:01

Vi öppnar upp Märsta BMX-bana för allmänheten att prova race BMX med start redan denna vecka, onsdag 21 April, klockan 18.00-19.00 och fortsätter sedan med detta på onsdagar tillsvidare.

För att vara med och cykla har man med egen cykel, långbyxor, långärmad tröja, handskar och cykelhjälm. Ingen cykelutlåning från klubben sker under dessa tider.

En race BMX cykel och fullfacehjälm är att föredra, men du kan ha en annan typ av cykel som klarar cykling på banan, den bör dock ha minimalt med utstående delar som kan riskera att skada andra cyklister på banan vid en ihopåkning, tex pegar på hjulen på en street BMX. Det är också bra om cykeln inte har fotbroms så att du alltid kan ha rätt fotplacering i guppen. Du kan använda alla typer av cykelhjälm, men fullfacehjälm av typen MTB är att föredra. 

Här kan du läsa mer om olika typer av skyddsutrustning.

OBS!

  • Det är ingen organiserad träning med tränare och all cykling sker på egen risk. (Några från klubben finns på plats för att svara på frågor och för att finnas till hands vid behov).
  • Har du fel kläder och skyddsutrustning eller en cykel som kan inebära en fara för andra cyklister kommer du att avisas från banan.
  • På banan gäller rådande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19.
  • Alla har ett eget snsvar att följa riktlinjerna. Den som inte följer riktlinjerna kan avvisas från banan.

Välkomna till Märsta BMX-bana !


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB