Hoppa till sidans innehåll

Klubbtävling 18 September - Prova på att tävla, gratis för klubbens medlemmar och Prova-På-cyklister

10 SEP 2019 21:53
  • Skapad: 10 SEP 2019 21:53

Den 18 September kommer vi att ha en klubbtävling som en kul avslutning på vår Prova-På-Träning så får man prova på att tävla. Alla klubbens medlemmar och Prova-På-Cyklister får vara med och det är gratis.

Det blir ett roligt event där gamla och nya cyklister får träffas och prova på att tävla under avslappnade former på vår egen bana.

 

När? 18 September Klockan 18.00

Hur anmäler man sig tilll tävlingen ? Vet du att du ska var med så underlättar det väldigt mycket om du anmäler dig genom att maila till This is a mailto link med rubriken anmälan klubbtävling och med följande information i mailet cyklisten/ernas namn och födelsedatum och nummer på nummerskylt om du har en skylt sedan tidigare. Det gör du senast tisdag 17 September klockan 18.00

Det går även att anmäla sig på plats mellan 17.30-18.00 på tävlingsddagen, men det underlättar mycket om du föranmäler enligt ovan.

 

Träning: Det kommer att finnas möjlighet att träna några varv på banan, från klockan 17.30, innan tävlingen startar.

 

Lån av Cykel: För er som inte har skaffat egen BMX cykel än så får ni låna av klubben och vi hjälper till att fixa skylt med nummer.

 

Kiosken kommer att vara öppen så det finns möjlghet att köpa mat och fika.

 

Vi set helst att de föräldrar som har möjlighet hjälper till med arrangemanget. Vi samlas upp innan tävling för att fördela rollerna. Hjälps vi åt på denna tävling, på fixardagar och med det som behöver göras i klubben under säsongen så skapar vi möjlighet för våra cyklister att ha en rolig och meningsfull fritidssysselsättning på en bra bana.

Alla engagerade i klubben idag är föräldrar till cyklister eller cyklister själva och har sin vardag med jobb och andra aktiviteter och förpliktelser hemma. Arrangemanget i klubben är ideellt och sker på fritiden. Det är därför viktigt att vi hjälps åt för att skapa bra förutsättningar för klubben.

 

Varmt välkommna !

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB