Hoppa till sidans innehåll

Information inför BMX Säsongen 2020

15 MAR 2020 21:09
Hej och välkomna till en ny säsong hos oss på Märsta BMX.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2020 21:09

Äntligen, snart är det dags att starta igång cykelsäsongen och det är också dags att betala in medlemsavgifter för er som vet att ni vill fortsätta trampa. Betala innan 31 mars så är du redo att börja cykla när vi startar upp. Vi startar så fort vädret tillåter och banan är tillräckligt torr.

 

Via denna länkhittar du information om hur du anmäler och betalar medlemskap. 

 

 

Träningsschemat för 2020 kommer ut när vi startar upp säsongen. Utöver den ordinarie träningen för våra medlemmar kommer vi också att ge möjlighet att prova på race BMX för er som är nya i sporten. 

 

Vi kommer under våren köra ”Prova på” vid fyra tillfällen. Dessa tillfällen finns det tränare på plats som kan hjälpa och stötta era barn rätt. Möjlighet att hyra cykel, hjälm och handskar finns på plats, ni köper då ett stämpelkort för 250 kr. 

 

Det kommer även bli tillfällen då banan är öppen för allmänheten. Det innebär att ni får komma och cykla med egen medhavd valfri cykel, obs ingen tränare är då på plats. Tänk på att det är krav på hjälm, heltäckande klädsel samt handskar. 

 

Vill vi också flagga för att vi behöver fler engagerade föräldrar som kan tänka sig hjälpa till vid olika aktiviteter. Under säsongen har vi bl a fixarkvällar, klubbmästerskap samt ett kommande SM. Det kan handla om allt mellan att klippa gräs, serva cyklar, steka hamburgare vid tävlingar eller vad annat som kan dyka upp. Vi vill kunna fortsätta erbjuda våra barn och ungdomar möjligheten att träna och tävla i BMX men det kräver också ett engagemang från oss alla. Ju fler som hjälper till desto lättare blir det för alla inblandade! Då vi inte har krav på att sälja lotter eller annat hoppas vi att det ska kännas lättare att bistå med hjälp! Vi har föregående år haft arbetsgrupper men dessa har nu tagits bort. Vi kommer istället samla ihop arbetsuppgifter inför evenemang och fixardagar för att därefter fördela ut dessa till er föräldrar.  

 

Information om träningar, prova på, öppet för allmänhet och tävlingar läggs upp på klubbens hemsida, som finns att hitta på idrottonline – Märsta BMX.  Vi har även en facebooksida – MärstaBMX - som uppdateras regelbundet. Där kan ni hitta info om t.ex. träningar blir inställda p.g.a. väder eller om någon åker ner och öppnar banan utanför träningstid. 

 

Varmt välkomna till Märsta BMX, 2020

/Styrelsen Märsta BMX

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB