Hoppa till sidans innehåll

Höstens möjligheter till träning, Prova-på och öppen bana för allmänheten

25 AUG 2020 21:28
  • Skapad: 25 AUG 2020 21:28

Nu under hösten så är träningarna igång igen efter sommaruppehållet sedan vecka 32. Träningen sker på våra vanliga träningstider som du hittar här.

Det betyder att vi kör träningar precis som vanligt på måndagar, tisdagar och torsdagar 18-19 för träningsgruppen och 19-20 för tävlingsgruppen.

 

Prova-på träningen har tyvärr inte och kommer troligast inte att bli av i år.

 

Vi kommer nu däremot att köra "öppet banan för allmänheten" på onsdagar 18.00-19.00 med start denna vecka´, Onsdag 26 Augusti och tills vidare. Där kan du komma med egen cykel och utrustning. Med cykel menas en cykel anpassad för vår bana men lite friare än på våra träningar, så att du här kan ha en BMX cykel, MTB eller liknande. Du måste också ha hjälm handskar, långbyxor och långärmad tröja. Gällande övrig utrustning som rekomenderas, se här.

 

Som ny cyklist som vill prova race BMX kan du då välja att komma till banan på onsdagar på vår öppnna bana för allmänheten. Du kan också bli medlem i klubben och komma på våra ordinarie träningar.

 

Vi följer de riktlinjer som gäller för Covid-19 och vill att de som kommer till banan håller sig uppdaterade på Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer dom.

 

Välkomna till Märsta BMX bana

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB