Hoppa till sidans innehåll

Äntligen tillbaka - Prova-På Märsta BMX

03 SEP 2021 17:18
  • Skapad: 03 SEP 2021 17:18

Nu kan vi erbjuda fyra tillfällen att prova på BMX hos oss, med start onsdag 8/9, kl.18-19. Sista tillfället blir 29/9 och sen hoppas vi kunna köra ett Klubbmästerskap den 3/10 för medlemmar och icke-medlemmar, för att få en känsla för hur det är att tävla i denna fantastiska sport.
 
Prova-på kostar 50 kr/tillfälle (swishas på plats) och då erbjuds du en cykel, full-face hjälm samt handskar. Det är bra och även ha knä- och armbågsskydd men det står man för själv. Du bör ha täckande kläder, d.vs inte shorts och t-shirt.
 
Det är först-till-kvarn som gäller så var där i tid vid varje tillfälle då vi inte kan lova att det finns cyklar till alla.
 
Under dessa prova-på tillfällena utgår Öppet-för-allmänheten då vi bedriver verksamhet och kan inte blanda dessa två aktiviteter. Öppet-för-allmänheten återkommer sen igen till våren. För er som vill fortsätta cykla efter prova-på så har vi halverar medlemskapet för säsongen och då kan man delta på vanliga träningar tills vi stänger ner inför vintern.
 
Ingen cykeluthyrning kommer dock ske så man måste ha egen cykel och skydd. Och med egen cykel menar vi godkänd BMX race cykel. Håll utkik på sidan BMX Köp & Sälj där man kan hitta begagnade cyklar, skydd et.c.
 
Riders ready?
 
Varmt välkomna
Märsta BMX
Skribent: Fredrik Norkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB