Hoppa till sidans innehåll

Alla medlemmar bjuds in till årsmöte, 26 april klockan 19.00

03 APR 2022 16:21
  • Skapad: 03 APR 2022 16:21

När: Den 26 april klockan 19.00.

Då var det dags för Märsta BMX årsmöte med val av styrelse, genomgång av verksamheten och ekonomi för året som gått. 

 

Var: Märsta BMX klubblokal, den vid amerikanska fotbollsplanen bredvid banan. Någon möter upp utanför banan för er som inte hittar dit.

 

Varför: Detta är ett utmärkt tillfälle att vara med och påverka och tycka till om hur klubben fungerat året som gått och att komma med idéer om hur verksamheten ska drivas året som nu börjat. Det finns behov av flera engagerade föräldrar som är villiga att engarera sig för att våra cyklister ska få bästa möjliga förutsättningar att utöva sin sport.

 

Vi är en idrottsförening som drivs av ideella krafter där medlemmarnas delaktighet är en förutsättning för vår verksamhet. Tack vare medlemmarnas insats har vi alltid haft en väldigt fin och tävlingsduglig bana där vi årligen anordnar tävlingar och läger. Du kanske är intresserad i styrelsearbete som driver klubben framåt, eller är en höjdare på att ansöka om bygglov och andra idrottsbidrag eller du kanske helt enkelt är en händig person som vill engagera dig och dela med dig av dina kunskaper som kan komma till nytta för klubben.

 

Vi bjuder på fika.

 

Varmt välkomna

/Märsta BMX styrelse

Skribent: Fredrik Norkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB