Hoppa till sidans innehåll

Alla medlemmar bjuds in till års- och klubbmöte, 11 Februari klockan 18.30

14 JAN 2020 19:41
  • Skapad: 14 JAN 2020 19:41

När: Den 11 Februari klockan 18.30.

Kvällen inleds met ett kort årsmöte för val av styrelse, genomgång av ekonomi med mera. Efter det är det klubbmöte för att diskutera verksamheten året som gått och verksamheten för året som precis startat.

 

Var: Märsta BMX klubblokal, den vid amerikanska fotbollsplanen bredvid banan. Någon möter upp utanför banan för er som inte hittar dit.

 

Varför: Det är ett utmärkt tillfälle att vara med och tycka till om hur klubben fungerat året som gått och att komma med idéer om hur verksamheten ska drivas året som nu börjat. 

Hur ska träningsupplägget se ut, vad kan vi förändra som gör träningen roligare och bättre för cyklister i alla åldrar, hur får vi en bra gemenskap vid tävlingar, hur gör vi det lättare för nya att komma in i klubben, hur är det att vara BMX förälder och mycket mycket mer som ni funderat på.

 

Vi är en idrottsförening som drivs av ideella krafter där medlemmarnas delaktighet är en förutsättning för vår verksamhet. Tack vare medlemmarnas insats har vi alltid haft en väldigt fin och tävlingsduglig bana där vi årligen anordnar tävlingar och läger. Du kanske är intresserad i styrelsearbete som driver klubben framåt, eller är en höjdare på att ansöka om bygglov och andra idrottsbidrag eller du kanske helt enkelt är en händig person som vill engagera dig och dela med dig av dina kunskaper som kan komma till nytta för klubben.

 

Vi bjuder på fika.

 

Varmt välkomna

/Märsta BMX styrelse

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB