Hoppa till sidans innehåll

Träningstider


Vi vill att alla cyklister nya som rutinerade ska kunna utvecklas, därför håller vi träningar med olika nivå. Val av träningsgrupp görs i samråd med tränarna.

 

Träningsgrupper/-typer:

- Träningsgruppens träningar är alla betalande medlemmar som innehar tävlingslicens.

Tävligsgruppernas träningar är för betalande medlemmar som innehar tävlingslicens, samt i samråd med tränarna är redo för respektive grupp.

- Öppen Time Trial och Heatträning är en öppen träning för betalande medlemmar med tävlingslicens från tävlingsgrupperna. 

Prova-På-Träningen är för nya cyklister som ännu ej betalat medlemsavgift och vill prova på 5 tillfällen innan de beslutar om de vill bli medlemmar i klubben. Obs! Endast 5 tillfällen på våren och 5 tillfällen på hösten Länk

 

 

Tider:


Måndagar 18.00 - 19.00Träningsgruppen för betalande medlemar som innehar tävlingslicens som provat-på-tränat mer än 5 gånger och känner att dom vill öka nivån i träningen och övningarna och även vill prova på att träna tävlingsmoment. Möjlighet att hyra cykel finns.

Måndagar 19.00 - 20.00, Tävlingsgrupp 2, tävlande i lokala tävlingar och nya tävlingscyklister. Ingen cykeluthyrning. För betalande medlemar innehar tävlingslicens i samråd med tränarna är redo för dessa träningar.

Tisdagar 18.00 - 19.00Träningsgruppen för betalande medlemar som innehar tävlingslicens som provat-på-tränat mer än 5 gånger och känner att dom vill öka nivån i träningen och övningarna och även vill prova på att träna tävlingsmoment. Möjlighet att hyra cykel finns.

Tisdagar 19.00 - 20.00, Tävlingsgrupp 1, tävlande Swe-cup, SM, internationellt. Ingen cykeluthyrning. För betalande medlemar som innehar tävlingslicens, som tävlar på högre nivå och i samråd med tränarna är redo för dessa träningar. 

Onsdagar 18.00 - 19.00prova-på-dag för cyklister som är på sina 5 första prova på tillfällen och våra allra yngsta cyklister som vill ha ett lugnare tempo. Det blir ett lugnare tillfälle där alla kan lära sig att ta sig runt vår bana i sin egen takt. Obs! Endast 5 tillfällen på våren och 5 tillfällen på hösten Länk 

Onsdagar från klockan 19, Time Trial och Heatträning, Öppen träning för betalande medlemar.  Körs ej alla Onsdagar, det annonseras på Facebook när banan öppnas för denna träning.

Torsdagar 18.00 - 19.00, Träningsgruppen för betalande medlemar som innehar tävlingslicens som provat-på-tränat mer än 5 gånger och känner att dom vill öka nivån i träningen och övningarna och även vill prova på att träna tävlingsmoment. Möjlighet att hyra cykel finns.

Torsdagar 19.00 - 20.00, Tävlingsgrupp 2, tävlande i lokala tävlingar och nya tävlingscyklister. Ingen cykeluthyrning. För betalande medlemar innehar tävlingslicens i samråd med tränarna är redo för dessa träningar.

 

Inställda träningar annonseras om möjligt på hemsidan, men det hinns inte alltid med då vi som är engagerade också är föräldrar med jobb och andra aktiviteter. Håll utkik på Märsta BMX Facebook vilket ger den allra senaste informationen snabbast.

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 21:47 Skribent: Fredrik Norkvist

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB