Hoppa till sidans innehåll

Vi har avslutat höstens Prova-På, vad händer nu?

04 OKT 2018 20:54
  • Skapad: 04 OKT 2018 20:54

Då har vi kört höstens sista Prova-På pass för våra nyaste cyklister. Det har varit full fart på Prova-På passen och våra ca 30 lånecyklar har i stort sett varit ute varje gång och vi har tyvärr haft för få cyklar ibland. Jag hoppas att ni som provat på tyckt att det varit kul och det vore roligt att se er som medlemmar i klubben framöver.

 

Prova-På passen är ju först och främst för att ge nya cyklister en möjlighet att prova på den roliga sporten race BMX. Det är inga tränarledda pass med olika teknikträningsmoment utan mer en möjlighet att prova hur det är att köra på race BMX bana med ledare på plats som hjälper till och svarar på frågor.

 

Nu kan man som Prova-På cyklist, som vill fortsätta med race BMX, välja att bli medlem i klubben, antingen nu direkt eller när vi startar upp för våren. Information om hur du blir medlem finns på hemsidan - medlemsanmälan. Blir du medlem nu så kommer vädret att begränsa hur länge vi kan fortsätta träna ute på banan, men när det inte är möjligt längre kommer vi att starta våra inomhusfysträningar i Galaxskolan på måndagar och torsdagar 18-19 och där är du också välkommen. Information om detta kommer ut på hemsidan och Facebook.

 

Välkomna till klubben!

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB