Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen hälsar alla gamla och nya medlemmar välkomna till Märsta BMX, säsong 2018

03 APR 2018 21:37
Nytt år och ny styrelse och ett spännande år att se fram emot.
  • Uppdaterad: 04 APR 2018 22:08

Märsta BMX styrelse hälsar snart alla gamla och nya medlemmar välkomna till en ny BMX säsong på vår bana på Midgårdsvallen.

Men vilka är då styrelsen för Märsta BMX i år, 2018?

 

Ordförande: Sebastian Matamoros

Sekreterare: Oskar Lindberg

Kassör: Katarina Lindfors

Ledamot: Marianne Ahl och Fredrik Norkvist

Suppleant: Fredrik Brodin, Jonas Nordin, Anna Dimitrijevic och Richard Ekman. 

 

Vi hälsar därmed i år Sebastian Matamoros varmt välkommen som ordförande i klubben. Sebastian har själv cyklat och har stor erfarenhet av sporten och kommer att kunna tillföra mycket till klubben. Han har varit med i klubben sedan 1991och har fått vara med om en massa minnesvärda upplevelser, som att t.ex. att flytta banan och börja om från scratch. Han kan stoltsera med att blivit Europamästare Men 17-24 (2007), Svensk Mästare elit (2008) och 4:e plats EM Master 30+ (2014).

I samband med två axelskador år 2009 så började han avrunda sin karriär som aktiv cyklist och bestämde sig för att sadla om till idrottsledare. Halvvägs in i sina studier på GIH började han att jobba med SCF och var förbundskapten mellan åren 2011-2016. Han ansvarade även för eleverna på NIU BMX i tre år när den möjligheten fanns på Arlandagymnasiet (2012-2015). 

Nu för tiden är det främst cyklisternas utveckling som han fokuserar på och ambitionen är att få till en generell utveckling av sporten. Där kan Märsta BMX vara en utmärkt plattform att bygga på.

 

Vi hälsar också 2 nya ledamöter välkomna i styrelsen. 

Richard Ekman är pappa till en av våra yngsta cyklister, Sebastian, och han har varit med från race BMXens begynnelse och har varit med och hjälpt till att bygga Uppsalas, Märstas och Älvsjös gamla banor en gång i tiden. Han är nu aktiv cyklist i cruiserklassen som vunnit en ett guld och ett silver i Nordiska mästerskapen. 

Anna Dimitrijevic kommer in med ganska nya ögon i sporten och har 2 söner, Nataniel 9 år och Tristan 12 år, som nu cyklat ett par år i klubben.

 

Kvar sen tidigare i styrelsen har vi vår kassör Katarina Lindfors. Vi har också kvar Fredrik Norkvist, Marianne Ahl och Oskar Lindberg som ledamöter i styrelsen och Fredrik Brodin och Jonas Nordin som suppleanter is styrelsen.

 

När vi hälsar nya medlemmar i styrelsen välkomna så vill vi passa på att tacka de som väljer att kliva av styrelsen i år för deras engagemang i styrelsen. De som väljer att lämna styrelsen i år är Thomas Krekula, Micke Jonsson, Johan Wahlberg, Dennis Bergström, Daniel Morin och Markus Rudd.

Thomas, Micke, Johan och Dennis kommer vi alldeles säkert se framöver i klubben, engagerade på ett eller annat sätt, även om det nu inte blir i styrelsen. Daniel och Markus är välkomna tillbaka om deras barn hittar tillbaka till sporten igen.

 

Vi kommer när säsongen startar att hitta tillfällen att presentera oss mer och skapa en dialog så att vi tillsammans med er kan jobba för klubbens bästa framöver.

 

Välkomna till Märsta BMX 2018 !

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB