Hoppa till sidans innehåll

OBS UPPDATERAD ! Boka dagen för Märsta BMX års- och klubbmöte, Söndag 18 Februari KL 14.00

23 JAN 2018 20:54
Boka dagen redan nu. Tag chansen att vara med och påverka verksamheten i klubben genom att komma på vårt årsmöte med med efterföljande klubbmöte 18 Februari.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2018 18:29

Var: Märstas klubbhus, Atletvägen 3-5 (Vid banan på gaveln i mitten huset vid amerikanska fotbollsplanen. Någon möter upp utanför BMX-banan 13.50 för de som inte hittar)

 

Vi kommer endast att ha ett kortare och effektivt årsmöte som sen följs av ett klubbmöte där vi diskuterar klubbens verksamhet, året som varit och året som precis börjat.

 

Uppdaterad:

Länk till kallelse

 

Tyck gärna till om klubben och verksamheten innan möte genom att maila på This is a mailto link, där kan du också förnmäla intresse av att vara med i styrelsen.

 

Vi hoppas verkligen att så många som möjligt kommer på detta möte och att det finns nya intresserade föräldrar som vill vara med i styrelsen eller bidra i klubben på annat sätt. Det är alltid bra med en mix av föräldrar till både äldre och yngre cyklister och till cyklister som cyklat många år eller de som är nya i sporten.

 

Nu har du chansen att vara med och påverka klubbens verksamhet och se till att vi har en meningsfull fritidssysselsättning för våra barn och ungdomar.

 

Vi bjuder på fika. Väl mött på plats

 /Märsta BMX styrelse

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB