Hoppa till sidans innehåll

Märsta BMX bjuder in till en rolig klubbtävling.

13 JUN 2019 22:11
Nu avslutar vi snart vårens prova-på-träningar, med sista träningstillfället 19 Juni. Efter det vill vi passa på att ge våra prova-på-cyklister och övriga en möjlighet att prova-på att tävla. Träna tävling under mindre och mer avslappnade former.
  • Skapad: 13 JUN 2019 22:11

Nu vill vi ge våra prova-på-cyklister en möjlighet att prova på att tävla. Vi kör en klubbtävling så mycket som möjligt med de rutiner som gäller på en vanlig BMX-tävling, men under avslappande och lugna former just för att alla ska kunna vara med och lära sig. Att tävla i BMX är inget måste för att man tränar, men det är en kul del av BMXen och ett annat sätt att umgås med sina klubbkompisar.

 

När? Onsdag 26 Juni, med start 18.00. Banan öppnar från senast 17.30 för de som vill hinna träna lite på banan innan tävlingen.

 

För vem? Alla medlemmar och prova-på-medlemmar är välkomna. Är du med i någon annan klubb och vill komma går det också bra.

 

Har du ingen egen cykel eller hjälm? Vad gör väl det. Du kan låna cykel precis som på Prova-på-träningarna, likaså hjälm. Nummerskyltar till cykeln hjälper vi till med.

 

Hur anmäler man sig? För att underlätta för de som sitter i sekreteriatet ser vi helst att ni följer länken nedan och anmäler dig så snart som möjligt. Men får du lust att hänga på och tävla samma dag så går det även att anmäla sig på plats.

Anmälan klubbtävling

 

Kostnad: Inte en dugg. Helt gratis. Tag med ett glatt humör och pengar om du vill handla något gott i kiosken.

 

Priser: Alla får pokal eller medalj.

 

Mat? Grillarna kommer att vara tända för den som har med sig något att grilla. I kiosken kommer det att finnas dricka, kaffe och godsaker. 

 

Klart att du vill vara med. Varmt välkomna till Märsta BMX klubbtävling!

 

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB