Hoppa till sidans innehåll

Information inför året 2019, medlemskap, licens och annat som är bra att veta.

22 JAN 2019 21:19
Det nya året är igång och Märsta BMX likaså.
  • Skapad: 22 JAN 2019 21:19

Nu är år 2019 igång och även om snön ligger kvar så är vår inomhusfysträning i full gång och årets tävlingar startar igång så smått på varmare breddgrader. Våren rullar sen på fort och snart är vi igång även i Sverige och på Märsta BMX bana. Då är det också dax att betala medlemsavgiften så att du kan vara med på våra aktiviteter och börja tävla för året. Det är viktigt att du är medlem och har en licens för att få det försäkringsskydd som följer med medlemskapet i en klubb som är en del av Svenska Cykelförbundet, SCF.

 

Här kan du läsa mer om hur du blir medlem:

http://www.marstabmx.se/medlemsanmalan/ 

 

Vi är en idrottsförening som drivs av ideella krafter där medlemmarnas delaktighet är en förutsättning för vår verksamhet. Tack vare medlemmarnas insats har vi alltid haft en väldigt fin och tävlingsduglig bana där vi årligen anordnar tävlingar och läger, men även arbetsdagar. Samtliga medlemmar (eller föräldrar) förväntas hjälpa till på något sätt och det är självklart något som ska vara kul och hjälpa till att öka gemenskapen i klubben. Du kanske är intresserad i styrelsearbete som driver klubben framåt, eller är en höjdare på att ansöka om bygglov och andra idrottsbidrag eller du kanske helt enkelt är en händig person som vill engagera dig och dela med dig av dina kunskaper som kan komma till nytta för klubben, då är det bara att höra av dig. Tillsammans vill vi skapa en trivsam idrottsmiljö för alla. Vi kommer i klubben att jobba med olika aktivitetsgrupper med olika inriktning där du kan välja den som passar dina intressen bäst. Mer information om detta kommer i samband med vårt års- och klubbmöte i Februari.

 

Håll utkik på vår hemsida och Märsta BMX Facebook, så kommer snart mer information om årsmöte, klubbmöte, startnummer och mycket mer.

 

Välkommen till Märsta BMX 2019

/Styrelsen Märsta BMX, This is a mailto link

 

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB