Hoppa till sidans innehåll

Gällande träningar från V.45, Måndag 5 November - Innefys eller träning på banan

03 NOV 2018 11:08
Vad gäller angående träningarna i vinter?
  • Skapad: 03 NOV 2018 11:08

I Märsta BMX klubb kör vi fysträning inomhus under vintersäsongen när vi inte kan träna på banan. Träningen är en blandad fysträning med styrka, kondition, koordination, spänst mm. Allt för att hålla och slipa på formen även under vinterhalvåret. Vi jobbar med den egna kroppen som tyngd så den ska passa för alla åldrar.

 

Tider för Inomhusfysträningen:

Från och med V.45, 5 November startar vi upp vår inomhusfysträning i Galaxskolans gymnastiksal. Vi kommer att köra på Måndagar och Torsdagar klockan 18.00-19.00. 

 

Tider för utomhusträning:

Självklart vill vi kunna erbjuda så mycket körning på banan som som möjligt, men vädret är vad det är och säsongen anpassas efter väder. Från V.45 så körs träning på banan när vädret tillåter och någon har möjlighet att öppna banan. Håll utkik på Märsta BMX på Facebook för att se när banan är öppen. Där lägger den som öppnar banan och kan låta de som vill cykla ut information om vilken tid som gäller.

 

Tider för övrig träning och aktiviteter i vinter:

Går du med i Facebookgruppen BMX klubböverskridande träningsaktiviteter kommer det att dyka upp fler tillfällen till träning, hur, var och när ser du i denna Facebookgrupp.

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB