Hoppa till sidans innehåll

Det blev ett lyckat sommarlovsevent på Märsta BMX-bana - Unga eventfixare i samarbete med Sigtuna kommun

01 AUG 2019 20:58
  • Uppdaterad: 01 AUG 2019 20:58

Onsdagen 31 Juli hölls Märsta BMX-bana öppen mellan 13.00-19.00 när några av klubbens cyklister annordnade ett sommarlovsevent som var en del av Sigtuna kommuns satsning på bidrag till unga eventfixare. 

Det blev ett mycket lyckat och välbesökt event där fokus var att alla ungdomar som ville skulle få prova på BMX, men även rutinerade BMX cyklister fanns på plats. Alla som var där och cyklade bjöds på mat dricka och snacks. Under dagen visade också några av de rutinerade cyklisterna på plats upp lite BMX åkning på banan.

 

Eventet blev som sagt mycket lyckat och summerat hade vi under dagen  en bra bit över 200 besökare på området varav cirka 100 av dom provade på att cykla BMX på banan. Det gick åt mer än 100 hamburgare, 100 korvar och 200 drickor. Besökarna hade stor spridning i ålder, från 2 år upp till över 50 år och det var både tjejer och killar där och cyklade.

 

Vill du ha snabb information om vad som händer i klubben följ Märsta BMX på Facebook. Där kan du se bilder och filmer från de event och tävlingar som klubben är med på.

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB