Hoppa till sidans innehåll

Äntligen dax att starta utomhusträningarna 2018 !

29 APR 2018 21:02
Vintern höll i sig länge, men nu kan vi starta.
  • Skapad: 29 APR 2018 21:02

Som vi har väntat, men nu så kan vi äntligen starta utomhusträningen 2018.

Se till att plocka fram och gör cykeln startklar om det inte redan är gjort. plocka fram kläder och skydd och se så att det passar. Är det något som inte passar för säsongen så finns alla möjligheter att sälja, köpa och byta på våra träningar.

 

Vi börjar med att starta upp de ordinarie träningarna enligt Träningsschemat.

Prova-På-Träningen avvaktar vi med en eller två veckor till. För er som Provat-På förra året och vill fortsätta är det bara att bli medlem och hänga på träningsgruppens träningar.

Undantag till Prova-På startar: Tills att vi startar Prova-På-träningen kör vi träningsgruppens träning på Tisdagar 18-19

Denna vecka blir det alltså start utomhus på tisdag 1 Maj, med träningsgruppens träning 18-19 och tävlingsgrupp 1 som har träning 19-20.

 

Men det här får du inte glömma innan du ger dig ut på banan:

  • Betala medlemsavgiften för 2018 via vår medlemsanmälan.
  • Köp en licens som ger ett utökat försäkringsskydd och som vi i år har som krav för att vara med på våra ordinarie träningar (inte för Prova-På). Rutinerna för livens hittar du här.
  • Föräldrar, fyll i vår föräldraenkät för att tala om vad just du kan bidra med för att få klubben att fungera. I år kommer vi att ha ett antal ansvarsgrupper och beroende på vad du har för kunskaper och intresse så kan du välja något som passar dig. Vi ösnkar att en förälder per barn anmäler intresse för en ansvarsgrupp. Sen kan man bidra med stort eller smått i gruppen, allt för att våra barn ska ha en bra klubb och en rolig fritidssysselsättning.

 

Håll utkik här och på Facebook så kommer mer information om vad som händer under året. Facebook är det säkraste sättet att snabb få information om tex inställda träningar.

 

Vi syns på banan

/Styrelsen Märsta BMX

Skribent: Fredrik Norkvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Märsta BMX Club-83 - Cykel
Katarina Lindfors, Lilla Näsby 115
19592 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Jowa El och Bygg AB