Fixardagar

Under varje säsong har vi ett antal fixardagar. Under dessa dagar så hjälper samtliga i klubben till med fixa i ordning banan och området runt omkring. För att dela på jobbet som behöver göras för att vi ska kunna ha en väl fungerande klubb så är viktigt att minst någon från varje medlemsfamilj ställer upp.

Fixardagar inför tävlingar 2019

Info om fixardagar 2019 kommer snart...

Övriga fixardagar

Ev kommer vi att kalla till en extra fixardag i slutet av augusti. Med erfarenhet vet vi att banan behöver det efter sommarens alla borta tävlingar och för att den fått lite för lite omsorg under denna period.

Håll utkik på vår Facebook sida angående fixardagarna, när det börjar närma sig dessa dagar.

Tag gärna med skottkärra, spade, grästrimmer, gräsklippare, kratta, raka, målarpenslar - utöver ditt allra bästa humör!! mm.

En fixardag kan innebära bl.a:
Rensa sten mellan banorna
Rensa ogrän mellan banorna
Klippa gräsytorna
Rensa ogräs på kringområdena
Krattar, saltar & paddar banan
Målar omålade ytor & staket
Lagar trasiga funktioner på området
Spikar tex. staket
Plockar skräp
med mera.....

Stort tack på förhand för ditt engagemang, önskar styrelsen!

Uppdaterad: 10 AUG 2016 18:57 Skribent: Fredrik Norkvist

Postadress: