Fixardagar

Under varje säsong har vi ett antal fixardagar. Under dessa dagar så hjälper samtliga i klubben till med fixa i ordning banan och området runt omkring. För att dela på jobbet som behöver göras för att vi ska kunna ha en väl fungerande klubb så är viktigt att minst någon från varje medlemsfamilj ställer upp.

Fixardagar inför hemmatävlingar 2016
Inför UC1
Fixardag torsdag 19 maj  med start kl 18:00

Inför SC1
Fixardag måndag 15 augusti och torsdag 18 augusti med start kl 18:00 bägge dagarna.

Övriga fixardagar

Ev kommer vi att kalla till en extra fixardag i slutet av augusti. Med erfarenhet vet vi att banan behöver det efter sommarens alla borta tävlingar och för att den fått lite för lite omsorg under denna period.

Det kan också komma att bli extra fixardagar inför större byggprojekt som tex montering av tak på startkullen.

Håll utkik på vår Facebook sida angående fixardagarna, när det börjar närma sig dessa dagar.

Tag gärna med skottkärra, spade, grästrimmer, gräsklippare, kratta, raka, målarpenslar - utöver ditt allra bästa humör!! mm.

En fixardag kan innebära bl.a:
Rensa sten mellan banorna
Rensa ogrän mellan banorna
Klippa gräsytorna
Rensa ogräs på kringområdena
Krattar, saltar & paddar banan
Målar omålade ytor & staket
Lagar trasiga funktioner på området
Spikar tex. staket
Plockar skräp
med mera.....

Stort tack på förhand för ditt engagemang, önskar styrelsen!

Uppdaterad: 2016-08-10 18:57
Skribent: Fredrik Norkvist